مشاوره حقوقی رایگان - نم دادن سقف آپارتمان

با سلام.
منزل ما در طبقه ی سوم یک آپارتمان 4 طبقه واقع شده است.
چند ماهی هست از سرویس و حمام طبقه بالا آب به سقف ما نفوذ کرده و نم در حال گسترش است. چند بار متذکر شدیم و گفتیم عایق بندی کنند. ولی امروز و فردا می کند. تا این که بهشون دوباره تذکر دادیم. همین شخص برای سقف آپارتمان ایزوگام زده و مبلغ 2 میلیون خرج کرده است. میگه شما هزینه ای که برای ایزوگام سقف کردم پرداخت کنید ( اهالی کل آپارتمان به سهم خود) تا من کف سرویس بهداشتی ام را درست کنم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید، چه اقدامی بکنم؟

پاسخ ها :

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

سلام هزینه های پشت بام داخل در هزینه مشاعات است پس سهم خودتان را پرداخت کنید اما ایشان حق حبس ندارند و باید پاسخگوی خسارات وارده به شما باشند تامین دلیل کنید و از طریق قانونی اقدام نمایید