مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام، نامزدم داخل دادگاه خودش میگه طلاق میخام و نمیخام زندگی کنم، آیا با استناد به این میشه نشوز یا ناشزگی گرفت؟

پاسخ ها :

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام اطهارنامه ای مبنی بر حضور در زندگی مشترک بدهید و در صورت عدم حضور دادخواست تمکین بدهید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. صرف دادخواست طلاق نشوز محسوب نمی شود و طی اظهارنامه و بعد از آن دادخواست تمکین در صورتی که نشوز به اثبات رسید نفقه به ايشان تعلق نمی گیرد.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما زن وشوهرید ونامزد نیستید
اگر زن اقرارکند و موضوع دعوا تمکین باشد بله زن محکوم میشود البته اگر بدون عذرموجه تمکین نکند