مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسایه

با سلام. ما در روستا یک همسایه داریم که درب حیاط اون سمت چپ خانه ما باز میشه و یک کوچه بین کنار خانه ما و اون ها هست. اون ها وسایلی مثل گونی گندم اون جا قرار دادن. من میتونم شکایت بکنم؟ البته ما در اون کوچه درب حیاط یا خونه نداریم.
میتونید کمکم کنید؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که کوچه بن بست نباشد و وارد حریم کوچه یا حریم منزل شما شده است میتوانید