مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت دختر توسط خانواده

سلام، خسته نباشيد. من ٢١ سالم هست و دو سال پيش يک رابطه ي كاملا جدي و دوستانه با پسري شروع كردم كه ميخواستيم زير نظر خانواده ها دو الی سه سال ارتباط باشه و بعد ازدواج كنيم. خانواده ي من دو سال هست اذيت مي كنند و آزار مي رسونند به من. حتي وسيله هاي ارتباطي من رو از من گرفتند. چندين بار به خاطر اين كه من رو به خاطر خودخواهي خودشون از شهر دور كنند، كتک كاري كردند و اصلا دو سال هست نميزارند از خونه بيرون برم. به جز ماهي يك بار با خودشون و كلي مشكلات. اين مخالفتي كه هم كردند به دلايل كاملا غير منطقي هست. چون روي حرف يكي از اعضاي خانواده که با اون پسر مشكل نداشت مدتي ولي بعد يك دفعه از قصد تهمت هاي نابجا زد تا رابطه من رو خراب كنه و اون پسر رو از من دور كنه. الان ذهنيت كل خانواده ام را خراب كرده. من كاملا افسردگي گرفتم و دنبال راه حلي هستم. هر روز يك جور من رو زجر مي دهند.

پاسخ ها :

یک وکیل

شما بدون رعایت قانون نمیتوانید با نامحرم رابطه داشته باشید. حتی ازدواج شما باید با اجازه پدر باشد لذا این دوستی غیرقانونی را فراموش و نزد مشاور خانواده بروید تا نسبت به راهکار درمان افسردگی شما اقدام نماید.