مشاوره حقوقی رایگان - کمک

سلام.شوهر بنده چهار ماهه که بیکارن و من و بچه هارو نزدیک یک ماهه که ول کردن رفتن خونه پدرشون و ما هم خانه ی پدرم هستم چطور میتونم از ایشون پول بگیریم . آیا میتونم درخواست نفقه بدم

پاسخ ها :

حسین نصر

جناب آقای حسین نصر:

سلام. خدمت شما که عرض کنم شما به دادگآه خانواده محل زندگی خودتون مراجعه و مطالبه نفقه خود و فرزندانتون رو مطالبه کنین. اگر شوهرتون وضع مالی مناسبی برای پرداخت نفقه داشت شکایت کیفری ترک نفقه راهکار بهتری بود. موفق باشید

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

با سلام بايد دادخواست مطالبه نفقه خود و فرزندانتون را به شوراي حل اختلاف محل زندگي زوج تقديم نماييد كه ان شورا بر اساس نظريه كارشناسي نفقه شمارا تعيين و شوهر شمارا محكوم به پرداخت ان مينمايد