مشاوره حقوقی رایگان - عدم تکمیل آپارتمان پیش خرید توسط سازنده

سلام. من یک واحد آپارتمانی از فروشنده پیش خرید کردم. حالا بعد از گذشتن از مدت قرارداد سازنده ملک را تکمیل نمیکند و تحویل نمی دهد. سازنده طبق قرارداد 40 درصد مبلغ کل قرارداد را نزد من دارد که میتوانم با اون ملک را تکمیل کنم ولی در قرارداد ذکرشده باید هنگام تنظیم سند به او تحویل دهم. از طرفی برای تنظیم سند نمیتوانم سازنده را مجبور به تنظیم سند کنم. حالا با شکایتی که کردم نمیدانم در آینده روند تکمیل و تحویل ملک خود چگونه پیش میرود و چه راهکار هایی وجود دارد.
با تشکر راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

عدم تکمیل آپارتمان پیش خرید توسط سازنده عدم تحویل ملک پیش خرید شده عدم تحویل ملک توسط سازنده قوانین پیش خرید آپارتمان پیش خرید آپارتمان