مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو اتاق تعویض

با سلام.
نمایشگاه با علم این که این ماشین اتاق تعویض هست به بنده به جای دور رنگ و سه تیکه فابریک فروختن.
1. آیا این ماشین رو میشه رفع مشکل کرد تا تعویض پلاک بشه و برای خریدار بعدی مشکل تعویض پلاک ایجاد نشه؟ اگر مشکل حل میشه مرجع کجا هست؟
2.آیا میشه از نمایشگاه و فروشنده به خاطر خیانت این شکایت نمود و غرامت گرفت؟
3.ماشین رو شرایط گرفتم. نصف مبلغ نقدی و مابقی ماهیانه طی 10 ماه. از نمایشگاه قولنامه نوشته شده یک برگ و خواستم گفتن چون بدهی داری نمیتونیم بدیم. اما بنده از قولنامه با گوشی عکس گرفتم و دارم. آیا این عکس رو با پرینتر چاپ کنم مدرک معتبر هست؟ البته پول هایی که دادم رو پرینت و فیش واریزی بانکی دارم.
لطفا راهنمایی کنید. با تشکر.

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام در صورتی که سالم بودن شرظ شده میتوانید.ولی احتمالا خیارات را از خود سلب کرده اید.مشاوره تلفنی انجام دهید .باید مدارک و متن قولنامه ملاحظه شود