مشاوره حقوقی رایگان - خريد خودرو اقساطی

سلام. من يک ماشين قسطي خريدم از دوستم ٢١ میلیون تومان. سه سال پيش قولنامه ام ننوشتيم و رفتيم پلاك زديم. اما سند نزديم الان كه ماشين گرون شده ميگه بايد قيمت روز به من پول بدي و گرنه توقيف ميكنم. ٢٠ میلیون تومن سفته داره. من ٣٠ ميليون تا الان به اون پول دادم ميگه ٥٣ ميليون ديگر ميخواهم.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

پیشنهاد میشود مابقی اقساط را یک جا پرداخت کنید و نسبت به دادخواست الزام به سند رسمی اقدام نمایید ضمنا درصورتی که زمان جهت پرداخت اقساط معین کرده باشید فروشنده نمیتواند خلاف قرارداد عمل نماید