مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند به خریدار

با سلام
دو سال پیش خودرو برلیانس 230 AT تصادفی را به قیمت 46 میلیون فروختم هیچ کدام از مدارک را تحویل ایشان ندادم در قولنامه درج شد یک ماه بعد در محضر 3 میلیون باقیمانده را خریدار بدهد و سند بنامش بزنم. به ازای هر روز تاخیر 100 هزار تومان در قولنامه خسارت تاخیر گذاشتیم. ایشان مراجعه نکردن و جواب تماس هم ندادند. بعد از 8 ماه که خبری از ایشان نشد شکایت روی پلاک گذاشتم و بابت طلب و الزام به تنظیم سند از ایشان شکایت کردم و تامین خواسته دادم و حسابهایشان را مسدود کردم . روز دادگاه با حکم قاضی نیمی از طلبم رو داد و قرار بر این شد یک ماه دیگر مابقی پول در محضر هنگام انتقال سند پرداخت کند. اما دوباره رفت و جواب تلفن رو هم نداد تا امروز بعد از یکسال و نیم تشریف آوردن و تقاضای فقط فک پلاک را دارند آنهم با پرداخت مابقی طلبم.
سوالم اینه که چجور میتونم مجبورش کنم که سند محضری رو هم از نام من خارج کنه. و دوم اینکه آیا میتونم تقاضای طلب دو سال پیشم رو به نرخ روز کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
همزمان بافک پلاک خودرو، برگ سبز و کارت جدید صادر و به خریدار تحویل داده خواهد شد.
اگر مستند شما برای مطالبه مابقی طلب ،چک یا سفته باشد میتوانید از زمان سررسید تا زمان وصول ،خسارت تاخیر تادیه بگیرید اما درصورتیکه مستند شما سند عادی باشد ،خسارت تاخیر تادیه از زمان تقدیم دادخواست تا زمان وصول ، محاسبه و پرداخت خواهد شد.
موفق باشید.