مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه قرض داده شده

سلام.
من سی میلیون تومن سه سال پیش به یکی از رفیق هایم پول قرض دادم و او روی پول کار میکرد و به من مقداری پول میداد ولی الان حدود دو سال است که کارکردی نمی دهد و پول من را هم پس نمیدهد. مدرک هم یک قولنامه زمین ازشون دارم که همه ی خانوادشون امضا کردند. میخواستم بدونم اگر شکایت کنم میتوانم پولم را پس بگیرم؟ و این که همان سی میلیون را به من می دهند یا ارزش پولم بیشتر شده است؟
و چند وقت میتوانم پس بگیرم؟ اگر شکایت کنم اون کارکردی که به من دادند مشکلی برای من درست نمی کند؟

پاسخ ها :

فریبا زینائی

سرکار خانم فریبا زینائی :

منظور شما اینکه که درصد می‌گرفتید..مطالبه مبلع با تاخیر بزنید