مشاوره حقوقی رایگان - حق زارعانه

با سلام... پدرم از حدود 50 سال قبل روی دو هکتار زمینی که مال ارباب بود کشاورزی میکرد... ارباب 40 سال قبل موقع انقلاب زمینها رو ول کرد و رفت خارج از ایران... الان ورثه به ایران آمده و ظاهرا زمینها رو به یک ارگان دولتی فروخته...آیا میشه بدون پرداخت حق زارعانه زمین رو فروخت و آیا پرداخت حق زارعانه پدرم بر عهده اون ارگانی هست که زمین رو خریده؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام می توانید حق زارعانه را از ورثه مطالبه کنید

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

میتوانند زمین را بفروشند اما حق زارعانه را باید از ورثه ایشان مطالبه کنید از طریق طرح دعوای حقوقی به طرفیت تمام وراث ایشان