مشاوره حقوقی رایگان - توافق نامه تقسیم ارث

با سلام. اگر چنان چه پس از فوت پدر، ورثه بین خودشان توافق نامه ای دستی تنظیم کرده و در خصوص تقسیم اموال پدر به توافق رسیده و امضاء کرده باشند و سپس به واسطه وکالت محضری تام الاختیار بلاعزل که به یک نفر از بین خودشان داده اند تمامی املاک پدر سند ثبتی صادر شده باشد و آن گاه بعد از مدتی یکی از برادران ورثه که دارای فرزند می باشد فوت کند، آیا فرزندان و یا همسر او می توانند اقدام به لغو توافق نامه دستی که قبلاً تنظیم شده است نمایند و یا اعتراض کنند؟ ورثه برادر فوت شده تحت چه شرایطی می توانند توافق نامه یادشده را لغو نمایند و یا به عبارت دیگر شرایط لغو توافق نامه دستی تنظیم شده در خصوص تقسیم اموال پدر متوفی چه می باشد؟ اگر چنان چه یکی از ورثه برادر متوفی بدون اجازه از بقیه از سوی مشاور املاک اقدام به رهن و اجاره منزل مسکونی که متعلق به همه وراث برادر فوت شده می باشد، نماید.حکمش چیست و آیا برای مسئول مشاور املاک که بدون درخواست سند منزل مسکونی و بدون کسب اجازه از بقیه وراث این قولنامه را تنظیم کرده باشد نیز مجازاتی در نظر گرفته خواهد شد؟

پاسخ ها :

توافق نامه تقسیم ارث لغو توافق نامه تقسیم ارث اعتراض به تقسیم ارث توسط یکی از ورثه اجاره ملک ارثی بدون اجازه وراث تقسیم ارث انحصار وراثت ارث پدری فوت یکی از وراث ارث پدر ارث