مشاوره حقوقی رایگان - نحوه گرفتن دستور قضایی در خصوص هواپیمایی برای گرفتن اطلاعاتی که همسرم در اون پرواز بوده یا خیر ؟

همسر بنده پنهانی و بدون اطلاع بنده به گفته خانواده اش در تاریخ 1399/09/05 با پرواز به سمت شیراز حرکت کرده میخواستم با کسب اطلاعات از ایرلاینهای داخلی ببینم واقعا حقیقت داشته حراست فرودگاه مهراباد گفتن دستور قضایی لازمه میخواستم فرایند انجام این دستور را بهم بگید
با تشکر از وکلای دادراه

پاسخ ها :

دانیال علیدادی سلیمانی

جناب آقای دانیال علیدادی سلیمانی :

با سلام جهت اخذ توضیحات تکمیلی با بنده تماس بگیرید
09127672336 سلیمانی
(مشاوره رایگان است)