مشاوره حقوقی رایگان - خسارت مستحق للغیر شدن

سلام، وقت بخیر.
در دی سال 96 اقدام به فروش زمین کردم. که در تیر 97 طبق رای کمیسیون ماده 12 زمین موات اعلام و سند به نام دولت زده شد. در متن مبایعه نامه بندی هست که اگر اعلام میکنه اگر زمین معلوم شود مستحق الغیر هست فروشنده باید خسارت بده. ما موقع نوشتن مبایعه نامه که سال 96 بود مبلغ خسارت رو تعیین کردیم. همون طور که عرض کردم سال 97 زمین به نام دولت شد. خریدار هم در این 2 سال راضی به گرفتن پولش نشده. از اون جایی که زمین دیگر قابل انتقال نیست و من به عنوان فروشنده میخوام دادخواست ابطال مبایعه نامه بدم. آیا همچنان باید خسارت بدم؟ با توجه به این که در زمان نوشتن مبایعه نامه زمین مستحق الغیر نشده بود و همچین به موجب قانون مستحق الغیر شده. سپاسگزارم.

پاسخ ها :

خسارت فروش زمین مستحق للغیر ابطال معامله مستحق للغیر معامله مستحق للغیر مستحق للغیر فسخ معامله قوانین خرید و فروش زمین