مشاوره حقوقی رایگان - کارت جعلی خودرو

سلام. من 3 سال هست ماشینم پارکینگ هست. علت آن کارت جعلی ماشین بوده. خودم هم نمیدونستم. هنوز سند به نام من نخورده ولی قولنامه دارم. تصادف کردم ماشین برای کارت جعلی خوابید. میخواستم بدونم میتونم شکایت کنم از فروشنده؟ صاحب سند 600 هزار تومان از بنده طلبکار هست. برای خرج سند میگه 8 میلیون بده سند بزنم. ممنون میشم راهنمایی ام کنید. کسی که من ازش ماشین رو خریدم خودش صاحب سند نیست.

پاسخ ها :

محمدرضا كمالي

محمدرضا كمالي:

سلام
شما مي تونيد عليه هم كسي كه سند به نام اوست و كسي كه قولنامه ي خريد از او داري دادخواست الزام به تنظيم سند به دادگاه ارائه بديد و شما فقط ضامن پرداخت مبلغ تعهد خود هستيد