مشاوره حقوقی رایگان - حکم توقیف ماشین به عنوان مطلع

سلام. من یک خانوم هستم. چند روز پیش برای گرفتن خلافی رفتم که گفتن شکایت داره رفتم دادسرا گفتن دو نفر دزدی کردن 4 نفر ازشون شکایت کردن و شما به عنوان مطلع هستید نیومدید چون زنگ زدیم خطتون عوض کردید. ماشینتون توقیف شده حالا میخوام بدونم من که این ها رو نمیشناسم. چرا باید ماشینم توقیف بشه. بعد دزدی اون ها چه ربطی به من داره.

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود، در دادگاه کیفری ودادسرا چنانچه شهود ومطلعین دوبار احضار شوند وحاضر در مرجع قضایی نشوند جلب می شوند، شاید با ماشین شما سرقت انجام شده باشه وتوقیفش به این دلیل باشه، به هر حال برای آزاد کردن ماشین نیاز هست با دادگاه همکاری لازم رو انجام بدین وپیگیرباشید.