مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو خریداری شده

ماشین خریداری کردم به طور قانونی ولی صاحب اولی ماشین با نفر دومی به مشکل خوردند حکم توقیف ماشین من گرفتن پلاک به نام نفر دوم بوده الان به نام من هست باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام با توجه به اسناد و مدارک مالکیت ماشین نسبت به رفع توقیف ماشین اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست درخواست اعتراض ثالث اجرایی نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. بنا به مورد
ورود ثالث نمایید یا اعتراض ثالث اجرایی مطرح بفرمائید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر درخواست فک پلاک داده باشد می توانید از طریق راهور موضوع را پیگیری کنید اگر نتیجه ای نداشت دادخواست بدهید.
اگر به خاطر اختلاف مالی توقیف شده باشد به عنوان ثالث می توانید اعتراض کنید.