مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به هک

سلام بیشتر از یک سال پیش فردی بدون نام و شماره بهم تلگرام پیام داد که میخوام ابروت رو ببرم و با عکس هات اکانتی ساختم به اسم ج... که من به شوخی گرفتم گفتم که نخرت چنده و... طرف هم زود دلیت اکانت کرد چند ماه بعد بازم پیام داد با همین مضمون که جواب ندادم اصلا
حالا هفته پیش بازم تو تلگرام پیام داد و تهدید به هک کرد من باز هم اصلا جواب ندادم
نه اسم داره نه شماره
الان پیام داده که هکت کردم و بیا به سوالام جواب بده وگرنه هرچی داری پخش میکنم چیکار باید بکنم؟ برام کاملا از نحوه تایپ کردن و حرف زدنش مشخصه که همشون یک نفرن

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
تحت اتهام تهدید در فضای مجازی شکایت مطرح کنید