مشاوره حقوقی رایگان - لواط و آدم ربایی‌ زیر پانزده سال

با سلام بنده مسافر کشی میکنم رو خط شخصی. در یه روز جمعه پسر بچه ای سوار ماشین من شد تا مقصد رسوندمش‌ اما در برگشت به شهر خانمم زنگ زد گفت یکی از دیوار خونه بالا میره‌‌ وقتی رفتم دیدم که وسایلی از خانه در دستشه‌‌ وقتی برگشتم تا همون پسر بچه است چون خونمون در یه روستا بود هم محل بودیم بنده چندتا چک پسر بچه رو زدم و فرار کرد و به 110 اطلاع دادم وقتی پلیس اومد پسر بچه هم همراه پدرش اومدن جلو منزل بنده و گفتن من رو سر خط سوار کرد اما نیاورد جلو خونم و گفت که من وعده دادن وسایل رو به او دادم و بردمش در خونه و لباسش‌ رو دراوردم‌ و باهاش لواط کردم حقیقت خانواده پسره خیلی پارتی دارند و بنده متاهل و فقیرم و دارن بخاطر چندتا سیلی که پسره رو زدم بنده رو تو مخمصه میندازن آیا میتونند بنده رو به جرم آدم ربایی‌ محکوم کنند بنده کاری نکردم به والله نکردم لطفا جواب بدین و کمکم کنید

پاسخ ها :

کریم مویدی

جناب آقای کریم مویدی :

سلام دوست عزیز ،پرونده چه شهری مطرح است ؟من پرونده لواط و این مواردداشته ام هم وکیل شاکی وهم وکیل متهم بوده ام ،به هرحال بابد آینده پرونده رو مطالعه کنم. اوضاع بیاد دستم تابتونم کاری واستون انجام بدم.حتما وکیل بگیرید چون مجازات آدم ربائی خیلی شدیده وتازه اینکه وسیله نقلیه هم در اظهاراتش قیدشده ،این شماره من هست :09173187217