مشاوره حقوقی رایگان - نحوه پرداخت سه دانگ مهریه که در قباله عنوان شده

باسلام در مهریه خانم این بند ذکر شده که ( امتیاز زمینی که در آینده به پدر داماد از تعاونی مسکن واگذار میگردد و در آن انشالله مسکن ساخته میشود به میزان سه دانگ در صداق قرار می گیرد به مبلغ یک میلیارد ریال ) سوال بنده این است که زمین موجود است و پدر بنده و خودم به علت عدم توانایی مالی ساخت آن امکان پذیر نیست اگر زمین فروخته شود به چه صورت باید محاسبه گردد و مهریه پرداخت شود آیا زوجه میتواند ادعا کند من پول سه دانگ ساخته شده را میخواهم یا نه سه دانگ از فروش زمین پرداخت شود مشکلی نیست و اینکه باید به قیمت روز محاسبه شود یا به همان مبلغ یک میلیارد ریال قید شده در قباله سپاسگذارم

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

با سلام لفظ ان شا الله قطعی نیست و آنچه قطعی است اینست که سه دانگ از زمین برای خانم است.و اگر راضی نباشند اجازه فروش نئاریئ.نیاز به مشاوره کامل دارید