مشاوره حقوقی رایگان - رفت و آمد از طریق درب پارکینگ

با سلام. پارکینگ اینجانب در ساختمان از نظر مساحت دقیقا چسبیده به یکی از درب های نفر رو می باشد. با توجه به این که ساختمان درب دیگری هم دارد، یکی از اهالی ساختمان اصرار دارد که از همین درب طرف پارکینگ اینجانب عبور نماید و می گوید باید ماشین را به نحوی پارک کنی که ما بتوانیم از همین در رد شویم. با توجه به این که ساختمان درب دیگری دارد و مساحت پارکینگ شخصی و ابعاد آن دقیقا در سند اینجانب آمده است میخواستم بدانم، آیا همسایه میتواند ادعایی در این رابطه داشته باشد یا نه؟
متشکر و ممنون.

پاسخ ها :

رفت و آمد از طریق درب پارکینگ درب پارکینگ اختصاصی تردد از درب پارکینگ پارکینگ قوانین پارکینگ