مشاوره حقوقی رایگان - کتک زدن زن توسط شوهر

با سلام. من 27 سالم هست. مجرد هستم. در خونه پدرم هستم. بابام دست بزن داره و معتاد هست با مادرم خیلی دعوا میکنن و کتک کاری اما طلاقش نمیده. نفقه هم نمیده. به من هم هیچ پولی نمیده دو تا خونه و یک مغازه و یک زمین و ماشین و کلی پول در بانک داره که فقط سود پولش رو برای بخور و نمیر خورد و‌ خوراک خرج میکنه. پدر مادرم فوت شده و ایشون توسط خواهر و برادرش حمایت نمیشن که بره و درخواست نفقه یا طلاق کنه. الان در یک خونه ایم و از ترس بابام شب ها پیش من میخوابه. آخرین بار کتکش زد رفتیم شکایت کردیم. با این شکایت میشه کاری کنه؟ باید از خونه بره؟ ما اصلا نمیدونیم چی کار کنیم.

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
شکایت ترک نفقه و ایراد ضرب و جرح عمدی مطرح کنید

صغری احمدی

سرکار خانم صغری احمدی :

با سلام مادرتون اگه بتونه یه سر پناهی بطور موقت داشته باشه بره بیرون از خونه و علاوه بر پیگیری شکایت کتک کاری دادخواست مطالبه نفقه بده و در ضمن اون درخواست منزل جداگانه به علت اینکه بیم و خوف جانی وجود داره بکنه و بگه تامین جانی نداره تا از طریق دادگاه پدرتون مجبور به تهیه مسکن مستقل بشه