مشاوره حقوقی رایگان - طلاق زوجه به دلیل کتک زدن

سلام، من بارها توسط شوهرم کتک خوردم و الان دیگه خیلی راحت به خودشون حق میدن وحشی بشن.
حقیقت من 2 بار شکایت کردم و تا پزشکی قانونی رفتم ولی ادامه ندادم. مدارک رو از کلانتری گرفتم. یک بار برای این که موهام رو چرب کرده بودم چنان سرم رو به زمین کوبید و آخر به سنگ حمام زد که بنا به زمینه ای که داشتم، موقع ناراحتی سرگیجه میگیرم (30 درصد خون به مغزم نمیرسه. به هر دلیلی که این کار شوهرم علائم رو بیشتر کرد). رفتم کلانتری برگه رو گرفتم ولی پشیمون شدم و ادامه ندادم. الان میخوام کاری کنم حق طلاق دستم بیاد چیکار کنم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با استناد به نامه های پزشکی قانونی میتوانید تقاضای طلاق بدهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می بایست حکم محکومیت شوهرتان به ضرب و جرح داشته باشید. با این تفاسیر احتمال موفقیت در پرونده طلاق ضعیف است.