مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام. من اینترنتی به یک نفر کالایی فروختم و مبلغ 100 تومان دریافت کردم و پس از آن مبتلا به کرونا شدم و نتونستم ارسال کنم. الان از من شکایت کرده به جرم کلاهبرداری و این که از خودم که پول رو به کارتم ریخته شکایت نشده. از صاحب سیم کارت که به نام پدرم هست شکایت شده. لطفا کمک کنید به دادگاه باید چه گفت؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

مدارک و دلایل خود را به دادگاه ارائه دهید. اگر اصل مال در اختیار هست اصل کالا درغیر اینصورت مبلغ را پرداخت کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

همين موارد را عين حقيقت و مدارك كرونا