مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار در صورت اخراج

با سلام.من به مدت 6 سال و‌ نیم در شرکتی خصوصی کار کردم. با وجود این که ابتدای فروردین 99 قراردادی تا تاریخ پایان سال 99 امضا کرده بودم.کارفرما قبل از پایان قرارداد اقدام به اخراج من و چند نفر دیگر بدون دلیل کردند. لازم به ذکر است که با وجود این که در قرارداد ذکر شده بود که قرارداد در دو‌ نسخه تهیه شده است.نسخه ی‌ دوم رو به من ندادند. همچنین در قراردادی که امضا کرده بودم مبلغ حقوق دریافتی ذکر نشده بود ولی من لیست بیمه و‌ فیش حقوقی دارم. آیا میتونم به اداره کار شکایت کنم و چقدر احتمال داره که بازگشت به کار بگیرم و با توجه به عدم ذکر حقوق دریافتی ملاک حقوق وزارت کار است یا بیمه و فیش حقوقی من؟ متشکرم

پاسخ ها :

اخراج از کار کارگر بازگشت به کار در صورت اخراج عدم درج حقوق در قرارداد کاری اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی بازگشت به کار کارگر کارفرما