مشاوره حقوقی رایگان - عواقب عدم حضور شاکی در جلسه رسیدگی در دادگاه

با عرض سلام و سپاس فراوان از بذل توجه و پاسخ. برای اینجانب احضاریه جهت حضور در دادگاه کیفری صادر شده. ( به منظور رسیدگی به پرونده سرقت منزل که سارق در مراحل بازجویی در اداره آگاهی به آن اعتراف کرده و در دادگاه مقدماتی نیز محکوم گردیده ) حال با توجه به محدودیت های ناشی از اپیدمی بیماری کرونا و توصیه به مسافرت نکردن و عدم خروج از تهران و ابتلای اینجانب در چند ماه پیش و همچنین شرایط جسمی که طی لایحه اظهاریه به شعبه بازپرسی نیز اعلام شده و غیره لطفا بفرمایید عدم امکان حضورم چه تبعات منفی برای احقاق حقوقم و مجازات متهم به وجود خواهد آورد؟ ممنون و متشکر از پاسخ.

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

باسلام میتوانید در صورت عدم حضور لایحه دفاعیه خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ترجیحا حداقل یک روز قبل از جلسه ارسال نمایید.