مشاوره حقوقی رایگان - حک شماره بدنه خودرو

سلام به مشاورین عزیز. ما هفت الی هشت سالی هست یک پژو مدل 78 خریداری کردیم. پارسال قسمت پشت ماشین پوسیدگی شدید داشت. ما نیمه رو از اسقاطی خریدیم و تعویض کردیم. اما شماره بدنه رو روی برگ آگاهی با مهر و تایید آگاهی داریم. میخواستم ببینم که میشه شماره بدنه ای که داریم رو حک کنیم روی بدنه جدید برای فروش؟ میشه راهنمایی کنید که چه کاری باید انجام بدم ؟

پاسخ ها :

حک شماره بدنه خودرو شماره بدنه خودرو تعویض اتاق خودرو بدنه خودرو خودرو