مشاوره حقوقی رایگان - ازاله بکارت

با سلام‌ و خسته نباشید. بنده پسری هستم 27 ساله‌. با دختر خانومی آشنا شدم. بعد از یک مدت دوستی که آن قدر این خانوم در جلد من رفت باهاشون رابطه جنسی داشتم.من رو با فریب عشوه ‌اشتباه خودم باعث شد پرده بکارت خانوم زده بشه. بعد از چند روز شروع به بهانه مختلف اخلاقی با من قطع رابطه کرد به مدت 2 هفته رفت. باز اومد که من دوست دارم دیگر تکرار نکن در صورت که من اخلاق بد نبود و دنبال بهانه میگشت باز برگشت. من قبولش کردم. وارد دوستی شدم که به طور اتفاقی دیدم در عکس که در همون زمان که نبوده بهانه تراشی رفته با پسر بیرون. من هم چون اون کار رو کردم مجبور ساختن باهاش شدم که تا چند روز پیش باز بهانه مختلف آورد باز یک روزی غیب شد و باز اومد. گفت تو اخلاقت بد بوده این حرفا الان میخوام باز ببخشم باز برگردیم. دیگه من برنگشتم متوجه شدم میخواد از من کاسبی کنه به موقعش بره دوراش رو بزنه‌ و بعد برگرده‌ بگه‌ من رو بگیر یا‌ ازاله‌ بکارت اون رو بده تا بیخیالت بشم.در این قضیه مادرش باهاش همکاری میکنه. من خواهشمندم یک راه جلوی پای من بزارید. چون من اشتباه کردم باور کنید گول خوردم. کارگر مغازه هستم. چطوری میشه از دستش خلاص بشم که نتونه تیغ بزنه یا ازاله بکارت بگیره؟ شکایت کنه دستش به جایی بند نباشه راه حل چی هست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید من کلا باختم هم روحیه و هم زندگیم رو. در ضمن آشتی کرد با من ازش یک برگه دستی با خط خودش گرفتم که با رضایت خودش بوده. شکایت کنه دستش میتونه پول بگیره زندان کنه؟ راه خلاصی هست که بتونم از دستش خلاص بشم؟ چه اتفاقی میفته.

پاسخ ها :

یک وکیل

دختر مردم را نابود کرده اید تازه ادعای فریب خوردن میکنید؟ مسلما اگر شکایت کند محکوم به شلاق و احتمالا ارش البکاره میشوید.