مشاوره حقوقی رایگان - درخواست راهنمایی

درود
عزیزان بنده با صاحب خانه بحث لفظی داشته ام، ولی ایشان شکایتی مبنی بر درگیری با بنده تنظیم و اظهار داشته اند که بنده با جسم سخت استخوان بینی ایشان را شکسته ام، در نامه پزشکی قانونی قید شده است از نامبرده معاینه به عمل آمد، حسب انجام مشاوره تخصصی و حسب بررسی کلیشه رادیوگرافی شکستگی استخوان بینی چپ،ضایعه بر اثر اصابت جسم سخت ایجاد شده است

لطفا راهنمایی بفرمایید چه کاری میتوانم انجام دهم
درضمن بنده به هیچ عنوان کوچکترین آسیبی وارد نکرده و ادعای ایشان از نظر بنده کذب میباشد و احتمال خودزنی از جانب ایشان دارم

با تشکر

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام.اگر شما به ددرگیری حتی بصورت لفظی اقرار کنید و یا ایشان شاهد ببرند،قاضی از روی شهود و قراین و گواهی پزشکی قانونی شما را محکوم میکنند و حتی قسم هم با کسی است که مورد جرح واقع شده.اگر شاهد ندارند شما از ابتدا درگیری را انکار کنید