مشاوره حقوقی رایگان - خودزنی در دعوا

اگر فردی در دعوا بود و اتفاقی برایش پیش نیامد باشد. ولی فردای ان روز شکایت کند که در دعوای من را با جسم تیز زدن که منجر به خون ریزی شده باشد چگونه میتوان ثابت کرد این جراحات در دعوا اتفاق نیفتاده و طرف خودزنی کرده است؟

پاسخ ها :

تینا سهرابی

سرکار خانم تینا سهرابی :

درود ... اصولا این موارد به پزشکی قانونی ارجاع میشود و در نظر کارشناسان پزشکی قانونی احراز میشود که خودزنی انجام شده یا توسط شخص دیگری جراحات اعمال شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خودزنی کرده باشد معمولاً از طریق پزشکی قانونی قابل تشخیص است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر توسط پزشکی قانونی تشخیص داده نشد با جرح شهود وی و با درخواست تحقیقات محلی و بازبینی دوربین و‌..

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

تشخیص خودزنی و تطبیق جراحات با درگیری و نحو آن با پزشکی قانونی است. در صورت داشتن شاهدی که شهادت بر خودزنی بر طبق مشاهدات خویش داشته باشد نیز قابل استناد است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تقاضای ارجاع به پزشکی قانونی کنید زیرا دیگر زنی و خودزنی کاملاً قابل اثبات است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید درخواست معاینه توسط پزشکی قانونی را نمایید و اگر شاهد یا فیلم دوربین مدار بسته ای دارید بعنوان دلیل ارائه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
معمولاً پزشکی قانونی موارد خودزنی را تشخیص خواهد داد.