مشاوره حقوقی رایگان - ماده 477 یا همان خلاف بین شرع

سوالی داشتم چنانچه گزارشی در دادگستری استان مبنی بر خلاف بین شرع صادر شدن رای اعلام بشه و به تایید رییس دادگستری برسه چگونه حکم متوقف میشه ؟ ایا درخواست توقف حکم را بعد از این که رییس دادگستری اعلام به خلاف بین شرع باید ایشان درخواست داد تا از معاونت قضایی قوه قضائیه اعلام به توقف حکم کنه یا نه باید به معاونت قضایی قوه قضائیه رفت درخواست داده بشه ؟ یا اینکه باید خود معاونت قضایی قوه قضائیه پرونده رو مطالعه کنه اگر موافق بود بعد خودشون از رییس قوه درخواست توقف میدن ؟ سوال بعدی اینه که طرف مقابل من در پرونده دیگری درخواست ماده 477 به دادگستری استان میده کمیسیون استان ردش می‌کنه بعد همین درخواست را به دادستانی کل کشور میده اونا گزارش خلاف بین شرع میدن چجوری هست که دادستانی اصل پرونده رو ندیده و محتویاتشو نخونده فقط بنا به درخواست متقاضی گزارش خلاف بین شرع داده و ایا امکان دارد که معاونت قضایی که اصل پرونده رو خواسته از دادگستری استان مطالعه کنه درخواست 477 را مخالف نظر دادستانی کل رد کنه با توجه چندین سوال شد ممنون میشم اگه پاسخ و راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام.دستور توقف پس از تایید معاونت قضایی داده می شود.و ر خصوص سوال دوم حتما پرونده را خواسته اند و با اشراف به موضوع دستورد اده اند.