مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

سلام. زمینی رو با عمویم شریک هستیم مقداری از زمین ما رو فروش به غیر کرده .. از او شکایت کردیم .. چند سال بعد از فوت پدرم مادرم با آقایی صیغه محرمیت خواندند که بعدا از هم جدا شدند .. عمویم برای پس گرفتن شکایت ما رو تهدید می کنند که این مسئله صیغه رو همه جا پخش خواهند کرد می توانیم به جرم افشای اسرار شکایت کنیم ؟ در ضمن این تهدید رو به پسر عمه و عمه ام اعلام کرده می توانیم به عنوان شاهد از آنها استفاده کنیم حتی اگر خودشان تمایل به شهادت نداشته باشند؟

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام.دوست عزیز موضوع از موارد تهدید محسوب نمی شود چون ازدواج مادر شما سری نبوده که افشای اسرار محسوب شود ولی اگر تهدید دیگری بکنند میتوانید شکایت کیفری طرح کنید