مشاوره حقوقی رایگان - وام مسکن

سلام و ارادت
بنده مسکن مهر به فردی فروختم و وکالت زدم و ایشان متعهد شدن در قولنامه که اقساط رو پرداخت کنن و پرداخت میشه و از ایشان طی قرارداد سفته هم به مقدار آن گرفتم حالا همچنان طرف حساب بانک هنوز منم، مطلب اینجاست سفته ها گم شده من آیا در عدم پرداخت و معوق آن چطور میتونم وادار به پرداختش کنم قولنامه کافیه ، مخالفتش و چکار کنم آخه به 2 دست دیگه فروخته شده اون آخریو چطور وادار پرداخت کنم ، نگرانم آخه یه معوق داره و تذکر دادم شاید بیشتر شه

پاسخ ها :

عدم پرداخت وام مسکن مهر معوقه وام مسکن مهر وام مسکن مهر مسکن مهر