مشاوره حقوقی رایگان - چگونه می توانم آدرس خوانده را از کد ملی یا شماره موبایلش پیدا کنم؟

تقاضای الزام به فک پلاک در دفتر خدمات قضایی ارسال کرده ام ابلاغیه آمده که خوانده در آدرس اعلامی پیدا نشده است (آدرس را از سند خودرو برداشته بودم) و 10 روز مهلت دارم آدرس صحیح را اعلام کنم با توجه به کلاهبردار بودن خوانده و اعلام آدرس جعلی در دفتر خانه و سند خودرو، چگونه می توانم آدرس خوانده را از کد ملی و یا شماره موبایلش پیدا کنم. (موبایلش را قطع کرده است)