مشاوره حقوقی رایگان - تقبیل

با عرض سلام و احترام.
شغل یکی از دوستانم ماساژوری می باشد این فرد در استخر کار می کرد. پس از مدتی 3 نوجوان که رابطه فامیلی پسرخاله داشتند و با هم به استخر آمده بودند ادعا کردند این ماساژور با ما تقبیل کرده و از روی شهوت ما را ماساژ داده (در صورتی که محیط ماساژ فضایی باز و در ملا دید دیگر افراد بوده ) و پدر یکی از این شاکی ها با اعتراض و فحاشی ناموسی و ضرب و شتم دوستم در جمع مشتریان او را متهم معرفی می کند و یکی از مشتریان نیز از فرصت سو استفاده کرده و به شاکی ها اضافه می شود.
دوستم را فردای آنروز بازداشت و در کلانتری با ضرب و شتم بازپرس اقرارنامه ای از وی می گیرند و به دادگاه جهت رسیدگی می فرستند. قاضی با دیدن کودکان در دادگاه و خانواده ها و سوال اینکه چرا این خدمات را رایگان انجام دادی؟ حکم 31 ضربه شلاق و برکناری از کار در آن محل وتا اجرای حکم وثیقه 20 میلیونی صادر میکند.
این بنده خدا رضایت 3 متهم را جلب و درخواست تجدید نظر میکند ولی نسبت به شاکی چهارم حکمی صادر نمیکند.
شاکی چهارم نیز تا رسیدن قرار تجدید نظر اجرای حکم می رود و پس از مدتی با علم کردن شاکی دیگری ابلاغیه ایی برای وی صادر می کند... بدینوسیله خواهشمند است راهنمایی های لازم را جهت این فرد 55 ساله که صاحب خانواده و 3 پسر می باشد را بفرمایید.
دفاعیه فرد مورد بزه در روز مقرر چیست ؟

و آیا شاکی پنجم می تواند از پرونده قبلی برای اثبات شکایت خود استفاده کند؟
آیا حکم این جرم در صورت اثبات تشدید شده و زندان دارد؟ یا حکم به 74 ضربه تبدیل می شود؟
آیا با وثیقه فیش حقوق قبلی می تواند آزاد باشد یا در صورت اثبات شاکی باید وثیقه دیگری بگذارد؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

توصیه بند این است که در پرونده اینچنین مهم که مربوط به حیثیت اجتماعی افراد هست وکیل بگیرید که با مطالعه دقیق پرونده امکان دفاع شایسته باشد

علي زنگنه

جناب آقای علي زنگنه:

سلام بله میتواند حبس و یا جزای نقدی باشد