مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک و تهدید

باسلام خدمت شما, تکلیف ما با مستاجری که 6 ماه از قرارداش گذاشته و بجای خالی کردن ملک (یک باب مغازه تجاری) اقدام به تهدید و ممانعت از کار لوله کش برقکار وکلن کار ساختمان (تعمیرات انجام میشه در کل ملک) چی هست؟ شورا نوبت زده برج7 انصاف کار تعمیرات ما تا برج 7 بخوابه؟ طرف هم به راحتی کارش رو بکنه؟ باسپاس از وقتی که میزارید و پاسخ میدین.

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام شروع اجاره از چه سالی بوده است

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
میتوانید از بابت تسبیب ایشان در ورود خسارت و اثبات تقصیر ایشان و وجود خسارات از ایشان مطالبه نمایید به همراه اجرت المثل ایام تصرف اگر رضایتی در ادامه تصرف ایشان در 6ماه نداشتید