مشاوره حقوقی رایگان - لايحه استقلال كانون وكلاء

با سلام و احترام ، دو تا سوال داشتم :
١- اينكه وكالت يك وكيل در استاني كه ازمون وكالت نداده امكان پذير نيست مشخصه ، اما يك وكيل مطابق لايحه ميتونه در حوزه قضايي يك استان كار وكالت كنه مثلاً كردستان ( يعني دفترش در سنندجه ولي پرونده در مريوان يا بانه برداره ) يا اينكه فقط در همون شهرستاني كه دفتر وكالت داره مجاز به وكالت است مثلاً بانه ؟

٢- وكالت اتفاقي كه بيان شده بايد معلومات حقوقي لازم : منظور داشتن ليسانس يا مدرك حوزوي معادل اونه ، يا خير بدون داشتن ليسانس و داشتن معلومات كافي امكان پذيره ؟

٣- تعيين حوزه قضايي در بحث صلاحيت محلي دادگاه توسط رييس قوه در حدود مقررات تقسيمات كشوري امكان پذيره اما در خصوص كانون وكلاء با توجه به تبصره ٢ ماده ٦ قانون كيفيت اخذ پروانه وكالت دادگستري كه بيان ميكنه : محدوده حوزه ي يك كانون به پيشنهاد وزير دادگستري و تصويب رييس قوه هست ، آيا امكان پذيره كه مثلاً دو تا استان يك حوزه قضايي تصور بشه و يك كانون داشته باشه كه مركزش در يك استانه؟؟
ممنون ميشم كه پاسخ بدهيد

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

حضورا به کانون وکلا محل اقامت خود مراجعه کنید