مشاوره حقوقی رایگان - همسایه

روبروی منزل ما خانه قدیمی هست که صاحبخانه ان را مرمت نمیکند و سالهاست ان را به یک خانواده پر جمعیت افغانی اجاره داده. افراد خانه که مواد مصرف میکنند. شب و نصفه شب در حال امد و رفت هستند. سر و صدا و داد و بیدادشان هم همیشه هست هر چه به صاحبخانه همسایه ها تذکر داده اند بی فایده بود. در حال حاضر هم اشغال جمع میکنند و در خانه جمع میکنند ظاهر خانه هم که افتضاح و مایه ابرو ریزی چگونه و به چه ارگانی باید شکایت کنیم تا از شر این خانه و اهالیش راحت شویم لطفا کمکم کنید؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

بعنوان ایجاد مزاحمت در دادگاه شکایت کرده و دلایل خود را ارائه دهید

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام دوست عزیز شکایت کیفری ایجاد مزاحمت طرح کنید