مشاوره حقوقی رایگان - عدم محاسبه اضافه کاری

باسلام و احترام. بنده در یک شرکت خصوصی مشغول بکار میباشم. در فیش حقوقی آبانماه در ردیف اضافه کاری عادی و دستمزد آن، تناسبی وجود ندارد و برخلاف مفاد قانون کار، برای اضافه کاری ضریب 1.4 محاسبه نشده و صرفا حقوق موظفی آن لحاظ شده. بطور مثال ، دستمزد هر ساعت کار برای من (از مستندات متقن و سامانه حضور و غیاب میزان ساعات کاری موظفی من در ماه کاملا مشخص بود و با تقسیم بر حقوق پایه، مقدار دستمزد ساعتی خودم را بدست آوردم) حدود 30500 تومان میباشد و باتوجه به قانون کار، باید برای هر ساعت اضافه کاری ، عدد دستمزد ساعتی در 1.4 ضرب شود (که میشود 42700 تومان) درصورتیکه در فیش حقوقی من به ازای هر ساعت اضافه کاری، همان 30500 تومان لحاظ شده است. ضمن اینکه مطابق قانون برای جمعه کاری، باید دستمزد ساعتی در 1.8 ضرب شود که در این مورد هم شرکت تخلف کرده و با ضریب 1.4 ، دستمزد را محاسبه کرده است. ضمنا در قرارداد کاری من نیز در بند تعهدات کارفرما، قید شده کارفرما متعهداست درصورت ارجاع کار اضافی، کار نوبتی و ماموریت، فوق العاده های مربوطه را برابر قانون کار و مقررات شرکت محاسبه و پرداخت نماید.
با توجه به اینکه نزدیک 4.5 سال برای این شرکت کار میکنم و در تمام این مدت، مستندات قراردادهای کار، فیش های حقوقی، ساعات ورود و خروج (در بایگانی حراست) مربوط به من وجود دارد، درخواست می شود راهکاری ارائه فرمایید تا ضمن ادامه کار در همین شرکت، به حق و حقوق خودم برسم.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به اداره كار و امور اجتماعي مراجعه نماييد ، سوال حقوقي نيست