مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اصلاح شماره قطعه آپارتمان در سند قطعی آن

با سلام بنده چند سال پیش یک واحد منزل مسکونی از یک آپارتمان 4 واحدی که در 4 طبقه تک واحدی احداث شده را با سندی قطعی معامله نموده ام که متاسفانه امسال هنگام پرداخت عوارض سالیانه متوجه شدم که در سند شماره قطعه تفکیکی به جای طبقه اول طبقه دوم خورده است ضمنا واحدی که در تصرف بنده است بالای طبقه هم کف می باشد. و بالا سر ما دو تا واحد تک واحدی دیگر می باشد. ممنون می شوم از اینکه راهنمایی می فرمایید.
1- پارکینگ به صورت رمپ شیبدار می باشد.
2- بعد از 5 پله به بالای پارکنیک واحد همکف می باشد.
3- بالای همکف واحد ماست.
4- بالای واحد ما 2 واحد تک واحدی می باشد.

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام دوست عزیز.معمولا در صورت مجلس تفکیکی همکف را بعضا طبقه همکف را اول محاسبه میکنند که مشکل ساز میشود و از طریق اداره ثبت قابل تصحیح است.تقاضای تصحیح صورتمجلس بنمایید

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

درود بعضا نیم طبق طبقه اول محسوب میشود