مشاوره حقوقی رایگان - بردن جهیزیه

با سلام همسر بنده به عدم تمکین محکوم شده و ما چون در منزل استیجاری زندگی میکردیم پس از ترک وی از منزل من و فرزندم در منزل مادرم هستیم و چون بنده ورشکسته بازار هستم توان پرداخت هزینه های اضافی ندارم لذا جهت تحویل منزل ایشان حاضر به بردن جهیزیه شان نمیشوند و برای دوباره به جریان انداختن پرونده نفقه برایم اظهارنامه فراهم کردن مقدمات زندگی فرستاده استدعا دارم راهی برای پس دادن جهیزیه تحویل منزل نشانم دهید با تشکر از زحمات همه شما

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام شما جهت تحویل دادن جهیزیه برای زوجه اظارنامه ارسال کنید ، البته شما وظیفه دارید محلی برای سکونت همسر و فرزندتان داشته باشید وگرنه محکوم به پرداخت نفقه میشوید