مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد توسط فروشنده

سلام. بنده یک واحد آپارتمان از مسکن مهر در تاریخ 99/8/10 به مبلغ 280 میلیون خریداری کردم و 17 میلیون تومان اون رو دادم و مابقی رو یک چک به تارخ 99/9/5 دادم و پاس کردم و مابقی رو هم که قرار بود تا 99/9/9 واریز کنم یک روز با تاخیر واریز کردم و 12 تومن رو گذاشتم که بیاد وکالت فروش بزنه و بعد همون جا به حسابش حواله کنم. فروشنده میگه که چون پول رو تمام و کمال ندادی میخوام قرارداد رو فسخ کنم. آیا میتونه؟

پاسخ ها :

فاطمه حسن تبار

سرکار خانم فاطمه حسن تبار :

سلام
درصورتیکه در متن قرار داد نوشته شده باشه درصورت پاس نشدن چک قرار داد باطله و اگر طرف مقابل در تاریخ 99/9/9با مراجعه به بانک چک را برگشت زده باشه قرار داد به دلیل برگشت چک قابلیت فسخ دارد.