مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه و صلح نامه

سوال اینه
پدر بزرگم سه بار ازدواج کردن . سر یه موضوعی با پدر بزرگم بحث شون شد و از پدر بزرگم شکایت کردن. مدت 5ماه هست که خانم سومشون دنبال گرفتن حق و حقوق خود در دادگاه هستن. مثل اجرت المثل و نفقه و تقسیم شدن اموال و...
بنده یکسال پیش از پدر بزرگم یه ملک خریدم. سند به اسمم شد. برای محکم کاری در روزنامه هم منتشر شد تا بعد ها مدعی وجود نداشته باشه.
الان که پای این خانم به دادگاه کشیده شد ادعای نصف شدن تمامی اموال پدر بزرگم رو دارد و یکی از اموالی که مدنظرش هست همین ملکی هست که من از پدر بزرگم خریدم.
و در جایی ادعا کرده که از سال 91 وکالت نامه تام از پدر بزرگم دارد. و تمام معامله های که پدر بزرگم بعد از سال 91 انجام داده باطل هست.
میخاستم بدونم اگه وکالت نامه یا هرچیزی دیگه ای که قانونی باشه و من ازش خبر ندارم
داشته باشه میتونی این ملک رو از من پس بگیره. قانون چنین اجازه ای بهش میده؟؟؟
باتوجه به این که پدر بزرگم با عقل سالم و کامل و با پای خودش به دفترخانه اومده و سند رو انتقال داده. البته شاهد اون روز فقط پدرم هست.

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود : اگر شما ملک را در دفترخانه به نامتان سند زده اید با شاهد یا بدون شاهد ، مشکلی نیست چون کسی حقی نسبت به آن ندارد و اگر به صورت عادی خریده اید باید به عنوان وارد ثالث داخل در پرونده آنها شوید و حقتان را عنوان کنید تا جز اموال پدربزرگ محاسبه نشود مضافا اینکه تا نصف اموال به معنی 1% تا 50% است که تصمیمش با دادگاه است و باید در زمان زندگی مشترک اونها به دست آمده باشد و شرط گرفتنش هم این است که شوهر به طور یک طرفه بخواهد زنش را طلاق دهد و این شرط هم در عقدنامه باشد . در مورد بخش دیگر پرسش : وکالت دادن به معنی واگذاری حق فروش نیست و کسی که وکالت داده تا زمانی که وکیل کاری نکرده میتواند خودش مال را بفروشد (برای همین در پایان اسناد وکالت نوشته این سند فقط در نفس وکالت موثر است یعنی وسیله خرید و فروش نیست برای معامله باید قرارداد فروش نوشته شود).