مشاوره حقوقی رایگان - سنوات قرارداد با پیمانکار

با سلام و احترام
از شرکت ما توسط پیمانکار بازدید کننده از سیستمهای سرمایشی و گرمایشی شکایت شده مبنی بر درخواست سنوات
ایا وقتی توی قرارداد با این شخص ذکر شده که پیمانکار هستن و این موضوع ذکر شده و اینکه دریافت ثابتی به صورت ماهیانه داشتن به ایشان سنوات تعلق میگیرد ؟؟؟

پاسخ ها :

امیر اسلامیه همدانی

امیر اسلامیه همدانی :

استان :

خیر سنوات فقط به رابطه کارگری و کارفرمایی یعنی اینکه پرسنل شما باشد و حقوق دریافت کند تعلق میگیرد. سنوات یک دوازدهم حقوق سالیانه می باشد بنابراین به قراردادهای پیمانکاری تعلق نمیگیرد