مشاوره حقوقی رایگان - قتل و تصادف

با عرض سلام در مورد پسر 16ساله ماجرا اینطور هست که پسر شب ساعت 10 وقتی داشته از جاده کمر بندی و در حالت فرار از عرض جاده عبور میکرده تصادف میکنه و فوت میکنه و در این تصادف بخاطر بی دقتی و سرعت بالای ماشین بصورت پنجاه پنجاه مقصر شناخته شدن همون موقع راننده دونفر از رفیقای پسر بچه فوت شده را میبینه که از همون طرفی که پسر بچه وارد جاده شده ماشینشون پشت تپه پارک شده بوده و ناگهان اون دو نفر به صورت چراغ خاموش از پشت تپه میرن و صحنه رو ترک میکنن و پلیس بهشون شک میکنه و شماره ماشینشون رو بر میداره و حالا پدر و مادر پسر بچه فوت شده از یکی از اون دو نفر که با بچشون بوده شکایت کردن و اون فرد در اگاهی گفته پسر بچه در حال صحبت کردن با گوشی بوده که تصادف کرده و وقتی پرینت از مخابرات میگیرن میبینن در اون لحظه اصلا با کسی تماسی نداشته و خیلی از دروغای دیگه که برای اگاهی ثابت شده الان دوتا سوال داشتم یک اینکه بعضی وکلا میگن اگر ثابت بشه فرد فوت شده که با ماشین تصادف کرده در حال فرار بوده و میخواسته مورد تجاوز قرار بگیره و این قضایا دیگه بابت تصادف که پنجاه درصد مقصر بوده بهش از جانب بیمه ماشین و بخاطر تصادف دیه تعلق نمیگیره (در ضمن راننده یکبار روی کروکی اعتراض زده و باز هم پنجاه پنجاه شدن و حتی چند کارشناس گفتن اگر پدر و مادر پسر بچه روی کروکی اعتراض بزنن به احتمال زیال راننده 100درصد مقصر میشه ؟؟؟؟ و در اخر سوال من اینه باوجود این قضایا به پسر بچه بابت تصادف دیه تعلق میگیره حتی اگر ثابت بشه که میخواسته مورد تجاوز قرار بگیره و در حال فرار بوده؟؟؟؟؟و سوال دومم اینه که اگر ثابت بشه و یا اون شخص اعتراف کنه که میخواسته پسر بچه فوت شده رو مورد تجاوز قرار بده مجازاتش و حکمش چیه ممنون میشم به سوالام جواب بدین با تشکر از شما و همکارانتون

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
به هرحال فردی فوت شده و بیگناه
درصورتی که عمدی نباشد دیه تعلق میگیرد
اما می بایست از ان دو فردی که دنبال پسر بچه کرده اند نیز شکایت مطرح شود بهرحال 50 درصد راننده مقصر هست
و اگر اثبات شود ان دو نفر قصد تجاوز و تقصیر در وقوع حادثه داشته باشند 50 درصد سهم دیه
و در صورتی که اثبات نشود راننده مسول است

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
حتما به نظریه 50 50 اعتراض نماید از یک وکیل همکار مساعدت بخواهید.
ودر خصوص دو نفر ابرازی نیز شکایت لازمه را در تقصیر در وقوع قتل با مساعدت وکیل دادگستری پیگیر شوید.