مشاوره حقوقی رایگان - انتقال پرستاران پیمانی تامین اجتماعی

با سلام و خسته نباشید خدمت مشاوران عزیز. من تازه در تهران امتحان تامین قبول شدم ولی چون در حال ازدواج هستم باید به کرج بروم برای زندگی. برای انتقالی به کرج چه کاری باید انجام بدم؟
نحوه انتقال پرستاران پیمانی تامین اجتماعی از تهران به کرج به چه صورت است؟

پاسخ ها :

انتقالی پرستار پیمانی تامین اجتماعی انتقالی پرستار پیمانی انتقالی پرستار انتقالی نیروی پیمانی انتقالی شغلی انتقالی