مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمدید قرارداد اجاره توسط مستاجر

با سلام و احترام
بنده مستاجری دارم و تا مرداد ماه قرارداد داشتیم. ایشان پرداخت هایش با وقفه بعضا چهار ماهه انجام گرفته و حتی شارژ ساختمان را برای چندین ماه پیاپی پرداخت ننمود. پس از اتمام قرارداد از ایشان برای عدم تخلیه شکایت کردم که با توجه به شرایط کرونا رای اولیه دادگاه مبنی بر تمدید با 20 درصد افزایش می باشد. حال با توجه به این که چند ماه از اتمام قرارداد گذشته، قرارداد تمدید نشده و ایشان چهار ماه است که با همان مقدار قبلی پرداخت انجام می دهند. حال سوال من این است که آیا رای قطعی دادگاه مبنی بر افزایش 20 درصدی میتواند ملاک عمل قرار گیرد؟ یا این که مجددا برای عدم مراجعه ایشان برای تمدید باید شکایت کنم؟ در صورتی که رای همان شکایت اول ملاک عمل باشد تاریخ قرارداد جدید از چه زمانی محاسبه میشود و از چه زمانی ایشان مکلف به پرداخت با نرخ جدید می باشد؟
البته شایان ذکر است که شکایت قبلی بابت عدم پرداخت به موقع اجاره و تعهدات و تخلیه ملک بوده و و اشاره ای در مورد افزایش اجاره و تمدید در لایجه بنده صورت نگرفته. ولی دادگاه در رای اولیه بر افزایش 20 درصدی تاکید کرده و جلسه تجدید نظر (اعتراض) هنوز برگزار نشده.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بعد از قطعی شدن از زمان اتمام قرارداد باید اضافه اجاره بها پرداخت شود