مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با سلام. من به مدت تقریبا دو سال در یه دفتر بیمه کار میکردم و قراردادی نداریم ولی روز اول یه سفته به عنوان ضمانت کار که فکر کنم در سفته ام نوشته شده ضمانت کار به ایشون دادم..
الان اخر ماه میشه یک سال و ایشون فرمودن یک سال باید سفته بمونه حالا هی بهونه میارن و میگن مثلا بایگانی تکمیل نیست و مثلا تهدید میکنه شکایت میکنم خواستم ببینم کاری میتونه انجام بده و من چطوری میتونم سفته رو باطل کنم..چون هیچی بدهی مالی هم به ایشان ندارم و حقوق 20روز اخرم بهم ندادن

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام شما می توانید با ارسال اظهارنامه به کارفرمای خود درخواست استرداد لاشه سفته را بنماید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

یه اظهارنامه براشون بفرست و اعلام کنید که باتوجه به پایان همکاری با دفتر شما اصل سفته ای که به عنوان ضمانت پیششون بوده رو که چندین بار مطالبه کردیدو تحویلتون ندادن رو به ادرستون پست کنن...همین اقدام کافیه برای شما