مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه از پدر شوهر

سلام. 29 سال پیش ازدواج کردم. قسمتی از مهریه ام را پدر شوهرم به عهده گرفته. 7سال است پدر شوهرم فوت کرده ولی اموالش تقسیم نشده یکی از وراث در پی تقسیم ارث میباشد و امروز کارشناس برای قیمت گذاری خانه پدر شوهرم اورد. چون وراث مرا تهدید کرده اند که نباید مهریه ام را از پدر شوهر بگیرم من تا کنون اقدام نکردم ایا الان دیر شده؟ به کجا باید مراجعه کنم؟ و هزینه اش چقدر میشه؟

پاسخ ها :

محمد علی اسماعیلی

محمد علی اسماعیلی :

استان :

مهریه ای که پدر شوهر قبول کرده بعنوان دِین بر ذمه اوست و پس از فوت دیون همانند اموال وی بر ذمه ورثه وی به نسبت سهم الارث قرار میگیرد لذا بایستی پس از انحصار وراثت علیه ورثه دادخواست داد و اموال و ماترک آن مرحوم را بدوا توقیف کنید