مشاوره حقوقی رایگان - برگشت به خدمت بعد از اخراج از کار

من با ازمون استخدامی، بصورت پیمانی در سال 90 استخدام بیمارستان شدم، در سال97 بعلت بیماری فرزندم ( تشنج ) و خودم که دچار افسردگی شدید و وسواس شده بودم و زیر نظر روانپزشک دارو مصرف میکردم درخ واست مرخصی بدون حقوق کردم که فقط با شش ماه ان موافقت شد و بعد از شش ماه راضی به تمدید مرخصیم نشدن، ناچار استعفای خود را نوشتم که باز رئيس بیمارستان عدم موافقت خود را مبنی بر استعفای اینجانب نوشتن و استعفای مرا قبول نکرد ، و من چون امادگی ادامه کار و برگشت سر کار را نداشتم از رفتن سرکار خودداری کردم، اما اکنون با توجه به رفع مشکلات بیماری خودم و فرزندم خواهان بازگشت سرکار را دارم،، ایا این امکان وجود داره با توجه به اینکه الان حدود 2سال از اخراجم می‌گذرد و حکم اخرامم رو هم صادر کرده اند؟؟؟لطفا و خواهش میکنم بوید که امیدی به بازگشت من به کارم هست یا نه؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام دوست عزیز.قانون خاصی حاکم نیست و در صورت پذیرش بطور اختیاری از طرف آنها میتوانید.و قانونی نیست که اجبار شوند